Futbolli vendor

Rashica te Werderi – Klubi i Vushtrrisë mbush arkat, kryetari Imeri flet për shumën që i takon klubit nga Kosova, rregullin e FIFA-s dhe investimet

Comments (0)

Leave a Reply