admin
3563 Articles0 Comments

Bushi i kënaqur, do vendin e dytë

Shqipëria U21 fitoi para një jave me Islandën, ndërkohë që pak ditë më parë ishte mundur nga Irlanda e Veriut në minutat shtesë pas një penalltie. Sot, trajneri Alban Bushi ka dalë para medieve dhe ka…