Eros Kuqezi

Kush është lojtari i momentit në përfaqësuese, njeriu që i fitoi zemrën Panuçit, duke u aktivizuar titullar që në premierën e tij. Karriera, jeta jashtë fushe dhe një e ardhme e sigurt Kur dy vite më …