Ballisti: As frikë, as pendim!

Pasi ka lënë të gjithë të flasin, të hamendësojnë dhe të komentojnë, Ismail Morina, i ashtuquajturi Ballisti i Dronit të Beogradit, ka thyer heshtjen nga burgu i Dubrovnikut në Kroaci ku ndodhet. Ai v…