‘Goli më i bukur’ i Ronaldinhos

Ania Gadia dhe ish futbollisti i famshëm brazilian, Ronaldinho Gaucho, duket se e kanë seriozisht lidhjen e tyre. Të dy u fotografuan në plazh, verën e kaluar, por që atëherë gjërat duket të kenë avan…