Edon Zhegrova zgjedh Kosovën?

Zhegrova ka pasur ftesa nga Kosova dhe Kombëtarja e Shqipërisë, por ai ka vendosur për vendin e tij të lindjes. Federata e Futbollit ka njoftuar se ylli i Genkut, Edon Zhegrova ka vendosur të luajë pë…