UEFA dënon Skënderbeun

Në fushë ishte çdo gjë brenda normave të “Fair Play”-t, ndërsa e gjithë transferta e Partizanit të Beogradit në Shqipëri shkoi pa asnjë incident, pavarësisht tensionit. E pavarësisht kësaj, raporti i …

Laçi, makthi i Partizanit

Duro, Starova, Sormani, Juliano! Partizani e ka nisur me këta trajnerë në 4 sezonet e fundit dhe 3 prej tyre e kanë nisur kampionatin kundër Laçit. Sezoni 2014/15: Shpëtim Duro në drejtim, barazim në …