Shtyhet i gjithe kampionati shqiptar?

Shqipëria po kalon orë dhe ditë të vështira për sa u përket reshjeve të shiut dhe përmbytjeve, që kanë përfshirë disa qytete dhe akse të rëndësishme kombëtare. Duke parë situatën e vështirë, Federata …