Futbolli botëror

“Vetëm në Shqipëri dhe Kroaci na ndodhi”, serbët reagojnë ashpër pas thirrjeve: K*rvat e Rusisë!

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *